Ingen vanlig dag.

För det är mammas födelsedag!

Grattis fina mamma på din dag, jag älsar dig! <3


that's life.

Hejdär!

Dåligt på blogg fronten nu måste jag säga! men jag har ju sagt att det blir såhär..

Men Vi har har i alla fall haft superbra väder nu med klarblå himmel och 30+ i skuggan varje dag, så dagarna har bestått utav att vara på stranden och sola och bada! Riktigt härligt.
Har även hunit med att äta massa god mat på olika ställen, vart på showen Pirets som var riktigt sevärd och varigt till Porti pi en sväng!

Lite bilder:















Sådär. Från vårat fina ställe vi tog kort på förra året också! <3


älskade marknader

Hejsan!

Lite dålig uppdatering men det får bli så, orkar ju inte sitta vid datorn hela tiden när man har semester liksom.

Men jag kan berätta att de vi har gjort under de senaste dagarna är att bada i poolen, Varit till Porto Pi och Gått i en massa affärer här.
Idag gick vi upp ganska tidigt och gjorde oss iordning för att åka iväg på marknad! Jag är alltid lika överlycklig när vi ska åka dit så har gått och vänat på det flera dagar! haha
Först stannade vi på Valentins jobb och medan han gjorde en sak på jobbet så satte vi oss på en restaurang som log precis vid havet men utkik på katedralen, Hur fint som hällst! Jag beställdde in chorros som jag smaskade i mig, farligt gott det där!
Sen var vi på marknaden fram till stax efter 1. Älsar marknaden för det ligger ute på landet och det är hur mycket folk som hällst där och så sjunger dom ni vet så där gammalt, ja det är svårt att förklara men det är sån himla mysig stämmning där :)
Jag fick med mig en väska, solglasögon och presenter till mina flickor! Börjar sakna dom en hel del nu och skulle göra nästan vad som hällst för att få hit dom! Skulle vara grymt kul :D
Men vi ska ju till Grekland snart så jag kan ju tänka mig hur kul det kommer bli!

puss


Nytt

Halsbandet



Bodyn



godnatt puss


Regnbad

Hejdär!

Igår var det full rulle så jag hann inte skriva någonting!
Igår var vi nämligen in till Palma! Gick upp ganska tidigt så vi skulle slippa sitta på en smockad buss som det vanligtvis är på mulniga dagar. Väl i Palma kollade vi runt på en massa affärer och åt mat! Mitt i shoppingen började det stört regna så vi satt kvar på resataurangen nästan 2 timmar!
Jag hittade såå mycket fint men ändå slutade det med att jag bara fick med mig en boddy/Badräkt och ett halsband hem! Ångrar att jag inte köpte ett par shorts och en virkad väst.. men finns dom kvar så köper jag dom nästa gång vi åker in! Sen tog vi bussen ända till Magaluf, där åt vi på Simon's ( en vi känner ) ny öppnade restaurang! Pizza buffé. gotti! Sen gick vi till Katmandu och gick en vända i huset och åkte bion.
Vi gick även i affärerna på vägen hem, nu har jag hittat 2 par skor jag bara MÅSTE ha! Men fick ite beslutsångest så det blev inget par men nu har jag bestämt mig för att jag nog köper båda.

I dag var det dåligt väder igen.. Men jag,Julia och Benjamin gick ändå ner och badade i poolen i duggregnet,, kaallt men ändå mysigt! Sen en varmdusch och krypa ner under täcket och filmtittande, myys.

Lite bilder från igår.






puss


RSS 2.0