Jag följer med dig hem i kväll..

..för jag vill inte vara själv

Det blir inget bloggande i morgon så tänkte bara slänga in bilder på vad jag ska ha på mig i morgon! Orkade inte ta på mig dem och fota, det lär ju endå kommer bilder på det sen satt. Men nu ska jag försöka sova litegrann.. Har lagt till lite ny mysik på Spotify så jag har tänkt att sätta på sovlistan och somna till musik, det var ett tag sen sits nu.

puss



det här ska jag ha i morgon på dagen. linne med dragkedja ibak - HM, Byxor - NY.



Att ha på kvällen!
Blus - BikBok, Shorts - HM,(leggings under), Halsband - JC, Fjäderörhänge - Glitter.


Kvalborg i dag

som jag för övrigt inte firar.. Känner att jag lika gärna kan vänta och köra på i morgon i stället! mycket mer värt.

Fick sluta praktiken lite tidigare i dag så jag tog då bussen till Gränby där jag mötte upp Linn, Bella, Linnea och Jenny! Vi handlade massa mat och det som vi ska ha till i morgon. Sen hem till Jenny och lämna allt och vidare ner på stan, där gick vi en snabbis och kollade runt de lilla vi han! Jag hittade ett par shorts, leggins och en transparet blus. Riktigt nöjd med köpen! och Blusen ska jag ha på mig i morgon kväll! skönt att jag hittade något att ha. 
Här hemma har jag sprungit runt som en tok och letat kläder, prövat kläder, duschat/rakat benen och fixat massa saker till i morgon. Nuu är jag klar med allt och har gjort mig redo att sova, inte för att jag tror jag kommer somna än på ett tag för jag känner mig lite sttressad och då kan jag aldrig somna!
I morgon ska jag upp kvar i 6 och fixa iordning mig och sen tar vi bussen till stan och sedan rullar dagen på! Kommer bli grymt kul med fint folk! kameran är såklart med så nu ska det fottas!!

puss



Blusen och shortsen är från BikBok och leggingsen från Llindex.

pösmunkar

Jag kom hem för träningen för cirka en halvtimme sen. Har sen stått och gjort matlåda till i morgon, det blev Pösmunkar som jag älskar! det tröttnar jag aldrig på äter det säker en gång i veckan. hehe
Träningen i dag gick bra, först passningsövningar som var rätt jobbigt men sen tränade vi på fasta situationer dvs hörnor och frisparkar vilken var rätt chill!

I morgon jobbar jag mellan 7-16, sen efter det ska jag in till stan och möta upp lite tjejer som jag ska köpa mat tillsammans med inför valborg. Jag hade velat kolla efter en ny tröja till lördag men aja jag får skippa det och försöka hitta på något jag redan har.. Kommer väl aldrig kunna bestämma mig skulle jag tro!

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och tvätta håret sen ska jag soova!  jag ska ju upp 6 i morgon igen, stckars mig!

puss

Min dag

hejsan!

Idag var det praktik som vanligt, 7-14 jobbade jag. Sen satte jag mig på bussen mot skolan och gick till bilblioteket och började göra C provet på teorin. Riktigt skönt at jag klarade det! exakt med 63poäng som man behöver ha också. Så nu är det inte mycket kvar innan jag är klar för det riktiga teori provet! jag har tänkt att åka in nästa vecka någon/några gånger och gör lite mer. Känns som jag kanske borde ha tagit tag i det här lite tidigare men ja lat som jag är så har det gått lite segt.. men bättre nu en aldrig!

Senare ikväll blir det träning i gimo. Blir inte riktigt gräs förrän nästa vecka, både bra och dåligt faktiskt. sista träningen innan seriepremiären!

Planerna för valborg känns i alla fall så gott som spikade! Det blir uppsala hela dagen + natten, det kommer bli riktigt bra tror jag kul med massa nytt folk!

puss



lite bildbrist i dag så Naiara får stå för bilden! från förra veckan när dom var här. <3


Du och jag i trafiken

Nu känner jag mig njöd! har suttit enda sen innan klockan 7 fram till nu och läst i körteoriboken. Det betyder att boken snart är utläst och att jag läst till det kapittlet jag behöver läsa till för att klara av prov c på testet i skolan sen är det inte mycket kvar! jag hoppas verkligen att jag klarar de i morgon så att jag snart kan göra teorin och  att jag då hinner köra upp i slutet på Maj! Så jag ber till alla gudar som finns att det går bra för mig så jag slipper vänta till i höst!!

Nu på kvällen har jag har gått runt mellan altanen och inglasade altanen och funderat på vad man kan göra för att frächa upp lite.. Så nu har jag bestämmt att jag ska måla på altanen och så ska jag ge lite förslag på möbler till mamma som man kan ha i inglasade. sen rota fram lite prylar man kan ha där ute! Det har blivigt så tomt nu när pappa flyttade för han tog med sig en hel del grejer satt nu har jag chansen att inreda lite som jag älskar att göra! Jag valde ju inte det som program till gymnasiet satt då får jag ha det som fritidsgrej bara, men det funkar ju det med.
nej nu ska jag kolla på BB sen soova! är så himla trött.. ska upp 6 både i morgon och fredag, tycker lite synd om mig själv eftersom jag gjort de hela veckan. haha

puss


Ambulans

Idag har jag varigt på ambulansen i Östhammar med klassen! Det var kul att träffa alla, vissa mer och andra mindre. Det känndes nästan som när man träffas efter ett sommarlov eller nått ni vet när det är lite spännt i början och alla ansikten känns som det var tusen år sen man såg.
Vi fick idag lära oss hur man läser av kartor, prata i sån där radio, veta lite smått om förlostning i ambulans, körde en typ av tipsrunda med ambulansen för att kolla våra kartläsnings kunskaper, patientfall och se på video från en bussolycka (övning). Det var faktiskt en rolig dag måste jag säga och livrädd blev jag på köpet! För när jag och Mimmi sprang runt och ''lekte'' med de där radiona eller vi skulle kolla hur de funkade så skulle vi hoppa in i en ambulans så ligger det en övningsdocka där i baggaget!! fyfan jag trode allvarligt att det var någon som låg där i. ett spöke eller någon död.. Ja det var i alla fall min första tanke som slog mig. heheh
Nu ska jag läsa lite körkortsteori för funderar på att åka till skolan i morgon och sätta mig vid en dator och göra lite ''test'' jag har på min inloggning där. Och för att klara det känner jag att jag måste plugga lite mer!

puss


Håll med om att den ser gansa riktig ut! andas gör den också...

stressigt inlägg

Jag kan ju säga att det inte var en mjukstart efter lovet direkt! gick upp 6 i morse och jobbade fram till 4.. och det var inte heller lugnt utan stressit som bara den! så jag var skapligt trött när jag kom hem, men i stället för att sova så var det bara att byta om till fotbollskläder för nu ska jag gå ner till samlingen sen blir det träning i Gimo! Amanda pratade något om att vi kanske ska träna på gräs idag? vi får vse om det blir så, det kan ju vara bra att börja på gräs nu så man vänjer sig, det är ju lite skillnad från konstgräs! dessutom är det seriepremiär på Söndag!! nej nu måste jag rusa.

puss


Påskhelgen.

Oj här har det stått still ett tag nu!
Har inte haft så mycket tid till att skriva pga det super fina vädret och att det har varigt gasnka fullt upp!
Helgen har i alla fall varigt mycket bra! var i Storvreta både fredagen och lördagen där det var riktigt trevligt. Sen i Söndags satt vi och mös på bryggan med filtar och åt massa gottt!
Jag tycker det har kännts mer som ett sommarlov för sen när har det varigt så här bra väder så här tidigt på året? Jag klagar inte någonstans i alla fall!

I dag kom mina ''sjukvårds'' kunskaper på prov när Amanda precis utanför mig skrapade upp hela knät men även låret, handen osv! Fy jag blev skit rädd men hon hade riktigt tur i oturen on man säger så! Så jag fick pyssla om henne lite här hemma och tvättade ret och satte på ett typ av bandage. Sen kom Bella och Linn och mötta oss och gick vi hem till Linn där vi har Steekt hela dagen. riktigt skönt!

i morgon börjar praktiken igen som vanligt är nu inne på 4:de veckan så bara 2 veckor kvar nu! Nej nu ska jag gå och duscha sen ska jag kolla på Mamma mia och försöka somna skapligt tidigt så jag orkar upp 6 har ju lyckats vänt på dygnet så det lär bli tufft...

puss


Det blev inte mycket bilder i helgen måste jag säga! så det får bli en bild på Mysan från förra året på Påsken! <3


dagen som började med gråt och slutar med gapskratt

hejsan!
i går var jag på beravningen som jag berättade om. det var min första begravning. Jag grät så klart, bara jag ser folk som gråter går det inte att hålla tillbaka! begravningen var väldigt fin och det var fin musik. jag bangade ur och sjöng aldrig.. det får helt enkelt bli en annan gång när jag är mer förberädd!
Sen var det man hemma hon Ingrid ( frun till han som gick bort.) Riktig god mat bjöds det på! kul att träffa släckten också!

Sen när jag kom hem så bar det direkt av mot Bella där vi grillade och åt ennu mer god mat! Kvällen blev riktigt lyckad och ska jag vara ärlig så har jag inte skrattat så mycket som jag gjode igår! jag fick allvarligt kramp i käkarna! Jag skulle vilja lägga ut en videpo på Bella som jag garvar ihjäl till varje gång jag ser den men jag måste hitta något program där man kan rediskera (jag är med delvis i videon, och det ska bort..) .
Riktig msigt var det iaf att sitta bara vi tjejer och sancka och spela massa spel! <3



finisar <3

fin dag fina vänner.

Dagen i dag har varigt bra faktiskt. vi träffades alla tjejer igen för att prata ut ordentligt, och nu tycker i alla fall jag (hoppas de andra håller med) att det känns som det går åt rätt håll! skönt.
Sen har jag varigt på träning och idag tränade jag för förstå gången med endast shorts t-shirt och tjocktröja, alltså inget underställ! det var riktigt skönt och man känner sig lättare när man springer också.

Just nu sitter Kristina och Naiara på planet på väg hem till oss! För dem som inte vet så bor de på Mallorca annars! De kommer inte hit up förrän 3 i natt ungefär och sen bär det av till Sala redan 9 på morgonen! Där är det Bergavning för Åke. Jag ska egentligen sjunga..... men jag vet inte om jag vågar/vill. eller jo jag vill och egentligen vågar jag nog med! Är bara rädd att sjunga typ helt fel eller falskt någonstan på grund av nervositet.. Aja vi får se hur det blir.

puss



<3

Dagens



Brillor - Lindex, Skjorta - HM, shorts (underst) - HM, shorts (över) - från förra året, vet inte varifrån. strumpbyxor - HM, halsband - JC och converse.

Nu kommer amanda så nu bär det av till ica för aytt möta upp resten av tjejerna så ska vi köpa glass och ta en promenad i solen!

puss

Vet inte längre vad som är sant i den här röran?

Godmorgon! Sitter ute i solen och käkar frukost! hur skönt?

Igår var ju jag som tidigare sagt in till stan. Bella och Linn gick och mötte upp Linnea och Jenny och började planera valborg medan jag och Amanda kikade runt i affärer. Jag hittade ett par solbrillor, och amanda shoppade galet! Hade jag haft pengar kan jag nästan lova att jag också hade gjort det för hittade en hel del fint!
Sen när vi var klara gick vi till årummet där de andra satt och de berättade vad plaerna var för oss. Jag kan ju säga att det låter som det kommer bli en riktigt lyckad valborg för oss! :D
Efter middagen gick vi hem till Emelie där också Jennifer var. Vi Pratade om allt som har hänt och alla berättade allt ur sitt eget perspektiv osv.. Efter det kändes allt så mycket bättre och det var bra att vi tog upp det för det verkade som att det har blivit en hel del missförstånd!
Senare kom Amanda och Frida och var där i kanske en kvart max innan Frida skulle hem igen och då gick alla hem.
Såg ett inlägg som gjorde att allt vändes uppochner igen och jag blev skapligt irriterad! Så himla fegt att sitta och hålla käft och sen skriva direkt när man kommer hem om det man känner. Varför inte säga det när man väl är allihopa än att göra sådar.. Aja jag vet inte vad som stämmer och om allt bara var skit men jag trode iaf vi hade löst allt?
Jag ska ringa Emelie snart för hon ringe när jag låg och sov och se vad allt det här är..

Idag ska jag nog bara ta det lugnt och vara med tjejerna, vi får se vad vi hittar på.
puss


Mina nya!


myys som avslutning på helgen.

Kom hem från lägenheten för inte så länge sen, var i alla fall där med linn, amanda och bella såklart! Var först in på ica där vi köpte godis och chirre som vi har tjockat i oss framför en film. Filmen var helt okej bra, fin historia som är sann! Kommer tyvärr inte ihåg vad den hette..
Vi bestämmde oss för att ta en tripp till staden i morgon och kika runt lite! Det blir inte direkt storshopping för min del men något fint hoppas ja att jag kan få med mig hem! Vi ska även kanske planera hur valborg blir. Det finns ju en heldel frågetecken runt de just nu med tanke på allt. Men förhoppningsvis så blir det lyckat!
Nu ska jag gå ut till köket och äta lite ''nattmat'' med Julia och Lovisa!

puss



hehe snodde en bild från Linns blogg, jag tycker Amanda är så jäkla klockren på bilden!!

Bildbomb från lördags





















sådär det får duga! De andra bilderna finns på min FB

puss



Slut som människa!

Jag är heelt slut! Den här helgen har varigt allt annat än lugn.. Jag kan berätta lite snabbt om dagarna!

Fredag:
jobbade fram till 2, vid 5 åkte jag iväg på innebandy match mot Björklige. Matchen var riktigt jobbig och slutade rättvist med 2-2. Det betydde att vi totalt hade 7 poäng och klarar att hålla oss kvar i serien och slipper åka ner!
På kvällen kom Bella och Linn som sov kvar hos mig. mysigt!

Lördag:
Jag sov kanske 5 timmar den natten för vid 6 så ringde klockan och då var det bara att pallra sig upp och åka ner till praktiken. Vid 10 slutade jag och så kröp jag ner i sängen och sov lite grann, sen väckte jag bella och Linn och halv 12 var det samling till fotbolls match!
Matchen gick bra och slutade 2-0 till oss där jag och Bella stod för målen! Helt galet varmt var det ute och sen var det första matchen på gräs vilket var riktigt härligt. Jag och bella gick även på ett litet äventyr mitt i matchen.. haha!
Sen var det bara hem och ducha/fixa iordning sig och dra vidare till bellas (hennes mammas) lägenhet. där var det förfest med fina tjejer som inte direkt var särskillt lugnt.. hehe
Festen var i Alunda vilken var riktigt skönt. Sen kan vi säga att det som hände där stannar där ( för allas bästa) .
Jag tror jag kom hem och fick lägga mig i min egen säng vid sådär 6 tiden!

Söndag:
10 minuter efter jag gått upp ringer Frida och frågar om jag inte ska vara med på matchen.. jag hade tydligen läst fel på hemsidan och alla stod och väntade på mig vid q8! skapligt stressigt det vart då..
Matchen behöver vi inte gå närmare in på än att den var mot stenhagen och var den sämsta matchen i kvalet för lagets del, min med! den slutade 5-1 och jag stod för det målet!

Senare i kväll ska vi till lägenheten igen men den här gången kör vi på en myskväll och tjockar i oss massa gotti! :D
Nu ska jag kolla på bilderna jag tog i går så det kommer nog upp en liten bildbomb här senare!


Oj det blev lite långt märkte jag..

Matchdags.

hejsan!
idag praktiserade jag mellan 7-14. Lagom jobbigt när klockan ringde så tidigt eftersom jag somnade så hilma sent!
På praktiken var det som vanligt inget speciellt hände, efter lovet nu så är det bara 2 veckor kvar! då är jag klar med hela 5 veckor! tiden går så grymt fort!

om ca en timme kommer min tränare och hämtar upp mig och sen bär det av till Björklinge för den 4:de kval matchen! Jag har faktiskt ingen aning om ifall de är bra osv så det är bara att köra stenhårt! Är inte speciellt tggad just nu, är super trött och vill bara sova.. Men det blir säkert bättre när vi värmer upp, det brukar vara så.
puss

 



haha! hittede en jätte gamal bild från när jag gick i 8:an när vi spelade skolsm!
(dåligkvalitè pga att bilden är från tidningen)


släpp inte taget om dem du älskar.

hejhej!
kom hem fråm träningen för en stund sen, det var lugnt och inte sä speciellt jobbigt vilken jag kan säga var mer än skönt! Skorna funkade helt okej och var bara lite hårda men det är ju inte så konstigt..

Nej det här inlägget blev inge bra för jag tappade helt bort vad jag skulle skriva. Jag har prtat med Bella i telefon i över en timme om en hel del! Allt känns helt galet just nu och det är små tafs hit och dit. Men jag hoppas allt löser sig och vill verkligen det.
Man kan inte kasta bort en sån här bra vänskap! Det ska bli bra igen, det måste bli bra igen!

nu måste jag gå och lägga mig ska upp 6 imorgon (dag) och praktisera.. det blir nog inte mycket sömn känns som de finns för mycket att tänka på..


Syns på planen gör jag iaf!


Härliga väder!

Hejsan!

Idag har jag varigt in till stan med mamma en snabbis, eller vi var vid boländerna och gränby. Han inte titta på så mycket men tur va väl det för jag har iaf inga pengar kvar nu eftersom jag redan har handlat upp allt på kläder.. Sen var det meningen att jag skulle till skolan en stund för att göra lite körkortsteori på datorn, men jag lyckades missa bussen satt jag fick sitta ute här hemma och läsa i den boken i stället, ska inte klaga med tanke på vilken fint väder det var i dag!

Ikväll blir det fotbollsträning vid 8! Så då ska jag inviga mina nya fotbloosskor och benskydd! Kommer väl hem med skavsår lagom till helgens sista innebandy matcher!
puss



En liten charmig bild på min Honey från i dag!

Nu så

efter lite tjat osv så har jag bestämmt mig för att börja blogga igen! gjorde det förra året men gav upp när jag helt enkelt inte hade tid, men nu blir det bättre hoppas jag.

Linn har varigt så snällt och hjälp mig med designen och ska göra en heder också när jag väl kommer på någon.. men det tar väl sin lilla tid innan jag kan bestämma mig! Men från och med nu så kommer jag börja skriva så det är bara att kika in!
puss

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0