skin skin som den sol du är.

Hej där!

I går var vi som sagt ute på restaurang och åt god mat, 3 rätters blev det! Efter maten gick vi strandpromenaden hem, jätte mysigt med solnedgången! Jag och Julia gick hem till Kristina med Naiara som vi var barnvakt åt för Kristina och Valentin var på någon stor fest av något slag! Så medans Julia sövde henne pratade jag med Linn och Bella på skype! Skönt att få prata med dom igen! Det hade inte hänt så speciellt mycket varken där hemma eller här nere men ändå så lyckades vi prata om allt möjligt i 1 ½ timme! haha

Idag gick vi till poolen när vi vaknade och har solat lite och badat! men nu har det mulnat igen så vi gick upp på rummet. Även fast det är mulet här så kan man liksom gå runt i bikini så det gör inte så mycket att det är muöet någon dag när man ska vara här så länge. Men nu ska jag hoppa in i duschen och skölja av mig kloret, sen ska vi gå och hanlda lite tror jag!

Lite bilder från igår










puss


Morsdag

hejsan.
Det är svårt att vara aktiv med att skriva här nere måste jag säga. Dels att internett inte funkar hela tiden men man har nästan ingen tid över, för man är upptagen med massa annat.

Men I fredags var vi in till Porto Pi, för er som inte vet så är det ett jätte stort shopping center med en hel del massa affärer! Det är många äffärer där som inte finns hemma i Sverige så det är alltid kul att åka dit! Vi var där i stort sätt hela dagen och jag fick med mig 4 tröjor hem! Riktigt nöjd är jag, kan visa bilder sen när jag får tid att ta kort på dom.
Sen på kvällen hade Kristina en tjejmiddag som det var meningen att jag och Julia skulle vara med på men jag lyckades få migrän så ja där var min kväll förstörd! hatar att få det, känns som man är helt drogad...
I går låg vi vid poolen en stund på dagen och på kvällen gick vi och kikade i affärer här ( mellan palmanova och magaluf) och avslutade med att äta ute.

I morse var jag, Julia och Kristina och köpte tårta och en liten pressent till Mamma eftersom det är morsdag i dag! Så den har vi precis kalasat på sen har vi även varigt nere vid poolen och solat och badat.
Ikväll ska vi ut och äta på en god restaurang som mormor ska bjuda alla på! Så det ska bli mysigt, kanske blir lite kort också!

puss



Bilder från första veckan här nere.

















sådäär ja! lite osminkat osv men det bjuder ja på..


Mitt andra hem.

HEEEJ!

hehe sorry för min superdåliga uppdatering som jag själv trodde skulle gå bra, men internet funkar inte som vi hade hoppats på så lånar Kristinas mobil ibland för att kolla facebook. Men nu tror jag att vi har fått det att fungera i mammas lägenhet så då hoppas jag på att jag ska skriva lite flitigare!

Men jag kan ju börja med att berätta att flygresan gick super! jag sov kanske halva resan och mådde inte ett dugg illa. Fick lock för ena örat men de släppte när vi kom hem till lägenheten.

Dagarna här nere har varigt ganska så lika, vi har antingen varit vid havet eller poolen och bara steekt och tagit de lugnt! älskar att vara här, man känner sig verkligen som hemma!

Igår så ringde kristina från jobbet och berättade att dom ville ha mig och Julia som modeller för det nya informationshäftet för golfbanan golf fantasia, det är minigolf som ägs utav kristinas jobb.
Så i går på kvällen åkte vi dit och mötte upp fotografen och han berättade hur vi skulle göra osv. Vi gick till en bana och började ta en massa kort! Jag kan tänka mig hur det är att vara kändis för att ALLA som gick förbi stannade och rå glodde på oss som att vi vara värsta kände personerna! Så det var lite coolt! haha
Men det var i alla fall skit kul, och det var så mycket bättre än när vi var på ''modell för en dag'' kan jag säga!
Vi kommer nog få bilderna i dag så jag kan lägga upp när jag fått dom.
Och det bästa utav allt, vi fick betalt för att göra det också! 50 euro!!! helt sjukt lättförtjänta pengar också, hade lätt gjot de gratis.

Sladden är hos Kristina så kan tyvärr inte bjuda på bilder men ska fixa det så snart som möjligt!!

Puss

Det här är värt att dö för!

Kvällen igår var helt okej! Skönt att det var på nära håll så man slapp bussen.
Min sista fest nu innan jag åker var det också.. Även fast det kasnke inte var saker vi visste om innan vi gick dit så var det rätt kul ändå tycker jag. Hände ju lite skoj iaf.
Bella och Linn sov här och vi kom väl hem vid efter 3 någon gång efter att nästan blivit övertalada ett stanna där, men lika skönt att komma hem när det är så nära ju.

Idag ska jag bara ta det lugnt och packa allt de sista inför i morgon. Vi åker ju hemmifrån ca 4 så det gäller att ha allt klart för man lär ju vara bra trött när man ska upp så tidigt!
Tjejerna kommer nog hit sen i kväll och så käkar vi lite pizza. Vill vara med dom nu så mycket som möjligt för jag kommer dö av saknad efter dom! buhuuu.

Lite bilder från igår, dock bara innan vi gick iväg.










Amanda friade till mig igår också! viktigt att inte glömma våran första dag som gifta! <3

puss

We might not live tomorrow

let's do it tonight


Sista dagen i skolan då!

hejsan.
Sitter i skolan just nu och måste vänta till 10 i 12 då idrotten börjar som jag för den delen inte ens ska vara med på för att jag har så himla ont i mina bihålor! Jag lyckas alltid få det när jag är förkyld ''/
Jag är här så tidigt eftersom jag skrev provet en vecka innan alla andra i klassen, så nu ligger dom hemma och sover! fast vad gör man inte för att få åka utomlans liksom?

Provet gick trotts allt ganska bra faktiskt, trodde jag inte skulle kunna någonting eftersom jag bara pluggade igår och det jag gjorde då var att svara på instuderingsfrågorna som var kanske 60 stycken! om inte mer? Sjukt mycket var det i alla fall och jag satt ca 4 timmar med dom och då han jag inte ens plugga på dom utan bara svara! Gick upp 30 minuter tidigare i morse bara för att hinna plugga lite!
Men jag måste vara ganska lättinlärd för jag lyckas alltif bra på proven endå!

Nu ska jag kika runt lite på datorn och vänta på att de andra ska komma.

puss

Nytt.


Veromoda - 299:-


Gina - 49:-


Torsdag.

hejsan!
åt nyss middag som var supergod, mormor kom hit i dag så det var hon som lagade! Gott med riktig mat, eftersom jag och julia är ensamma nu så blir det inte direkt bra mat..

efter skolan tog jag och Julia bussen till Gränby. Skulle köpa en speciell godis åt Kristina som dom inte har här i Alunda satt därför åkte vi dit. Köpte även födelsedags present till henne som hon ska få i efterskott!
Skulle inte köpa något men jag kunde inte riktigt hålla mig så 2 linnen fick följa med mig hem.

Blir ingen träning för mig i dag heller.. Jag har ju inte pluggat speciellt mycket på de där provet jag har i morgon så det är en hel del att göra där! Sen måste jag packa ner kläderna som jag lagt fram i väskan, hinner inte packa någon annan dag så allt måste vara i stort sätt klart nu.

puss


toker <3 ( döda mig inte nuu)

someday it will be my turn.

hejsan.
Det blev inte mycket pluggande ska jag säga.. läste 2 sidor sen orkade jag inge mer, eller nått kom väl antagligen som var viktigare att göra, det brukar vara så när det gäller mig.

Jag har istället gjort Honey lite sommarfin! Jag ska ju lämmna bort henne när jag åker till mallis så då är det ju bra om hon inte ser ut som en vandrande hårboll, Nu har jag klippt henne vilket tog en bra stund eftersom hon har så mkt hår! Sen har jag borstat henne, klippt klorna osv.

Jag har även städat rummet och bytt sängkläder, så tänkte krypa ner nu och försöka få lite sömn i natt! Det blev ju lite snålt med det igår eftersom Bella och Amanda sov här, ni kan ju tänka er att vi mest låg och pratade och skrattade än sov! ;)
Jag har blivigt lite bortskämd med sovsällskap på sista tiden så det känns lite ensamt att sova själv nu! Tur att jag har Honey som jag kan gosa med.

puss godnatt

Just want you close to me right now.

Dagen i dag gick ganska fort, men va endå seg på något vis? Började 11 hade en lektion, hade körlektion och sen en till lektion sen direkt hem.
Åt en god men tidig middag som Julia + kompisar lagade! Annars har jag bara legat i soffa och kollat på Tv.
Är på skit dåligt humör idag och jag vet inte varför? Skit konstigt och jobbigt för jag måste egentligen plugga för jag har prov på fredag och kommer knappt hinna plugga i morgon!..
Aja skit dag helt enkelt och jag funderar på att sätta på en film och gå och lägga mig eller något? Kanske måste läsa lite om vad vi har prov på men efter det.

kan man sakna någon som aldrig vart min?
puss

Nytt


Monki - 249:-


You got that smile.

goddag!

Provet gick faktiskt helt okej trotts att jag inte hann plugga, satt bara lite i skolan innan vi började det var bara den sista frågan jag inte var helt säker på! Så det ska bli kul och se vad det blir för betyg..
Slutade stax efter 1 väntade på Julia och Johanna i kanske 1 och en halvtimme! drygt att sitta helt själv.. Sen tog vi bussen in till stan och gjorde en liten snabb shopping! fick med mig en tjöja eller vad man ska kalla det, mascara, toffsar och hårspännen( till mallis).
Blev ingen träning för min del i dag pga huvudverk och allmänt seg, känns ändå inte som jag behöver träna nu när jag ska åka bort.. Vi får se hur jag gör med det på torsdag, tror det blir min sista träning då på läänge!

I kväll kommer tjejerna och sover över här! myspysigt. Blir nog lite film kollade och massa snack.

puss


Dagens: strumpbyxor - vet ej, Shorts - Lindex, Linne - HM, Kofta - Vila, Halsband - Guldhjärta fick jag när jag döptes.

the way you make me feel.

hejhejhallå!

Grillnigen gick helt perfekt faktiskt, lite smått stolt över mig själv haha! nejdå.
Medan jag grillade hittade vi även våran katt som varigt borta sen i fredags, den hade tydligen varigt inlåst i vår grannes garage! jag hörde hur det jamade som bara den så efter Julia och Johanna ''brytit'' sig in i tantens garage så satt katten där! haha rätt smal var hon kan jag säga..

Har suttit och plugga till provet som är i morgon i Socialomsorg. Men smart som jag är så sparar jag ju allt till dagen innan så jag har inte ens gjort klart instuderningsfrågorna som man ska plugga på.. Så jag måste ta vanliga bussen till skolan i morgon fast jag har sovmorgon och plugga där! som tur är gör Felicia mig sällskap, kanske de andra också? Jag verkar inte vara den enda som inte pluggat iaf ;)

Nu ska jag gå och duscha sen blir det nog sängen efter det.. Fast är inte det minsta trött!

puss godnatt
(lite dåligt med bilder nu..)

Du är min nästa dröm.

Hejsan!

sitter ute och passar grillen! Första gången jag grillar (sköter det själv) så vi får se hur resultatet blir.. men så svårt kan det väl inte vara? hehe

gårdagen var super mysig och allt bra förutom att Sverige förlorde då.. sämst! Kollade på filmen trassel, den var riktigt bra faktiskt och skratta en hel del gjorde man också!
sov ca 12 timmar i natt vilket var välbehövligt för nu känner jag mig utvilad inför min sista skolvecka!

Medan vi låg och snackade i morse/ på dagen så har vi suttit och skrivigt ner en att göra i sommar lista! Det är både saker vi ska göra i Sverige och Rhodos, kom på rut 30 saker så nu är det bara att se till så alla gör det också! haha det kan bli lite svårt faktiskt för det gäller att bjuda på sig själv nu ska jag säga! ;)

puss

But sometimes it hurts instead

hejsan.

kan berätta lilte kortfattat om gårdagen,
Mamma, mysan och Benjamin åkte till Mallis, jag städade hela huset, Amanda kom över och vi fixade oss, gick till Bella, fick skjuss till östhammar och spenderade kvällen på 2 olika ställen, kvällen blev inte direkt som någon trodde.. Satt och pratade med Bella heela natten, pratade med lite olika i telefon, tog kvart över 5 bussen hem till mig, sov till 3 i dag!  lite svårt att hänga med kanske men aja. 

kommer aldrig kunna se dig i ögonen igen.

Den här dagen har varigt allmänt seg, eftersom vi vaknade vid 3 så har man gått och varigt trött hela dagen! hatar när man sover bort hela dagen ju.. Men Bella och Linn gick hem vid 5 ungefär sen har jag varigt ut med Honey och suttit vid datorn.

I kväll kommer tjejerna över igen och då ska vi tjocka i oss massa gotti och kolla på Hockey finalen och sen film efter det! Riktigt mysig kvällmed de bästa helt enkelt !



I'm forever keeping my angels close. <3

fotboll

hejsan.
Kom precis hem från matchen , men var borta mot knivsta och slutade 3-2 till oss. Fick spela mer än vad jag trodde faktiskt och det gick väl ganska bra, är inte helt nöjd men men. Det kom versta spöregnet mitt i matchen ochså så man var helt genomblöt och frös som bara den så det var lite jobbigt!

Ska ta någonting att äta sen kommer tjejerna över en stund. Får se vad vi hittar på blir väl lite snack sen kanske en film.

puss

Torsdag

helloj.

Idag var det en vanlig skoldag, inget speciellt hände vad jag kan komma på och vi slutade redan halv 2 vilken var riktigt skönt.
Hemma har jag bara kollat på tv och inte gjort ett skit helt enkelt.. Sen har jag varigt iväg på fotbollsträning som den med var väldigt chill, med tanke på att vi hade en ganska jobbig träning i Tisdags och match i morgon så hade vi lite anfalls övningar och skott.

Fick veta att jag inte behöver göra mina två prov jag har missat i barnsjukvården för hon hade redan satt betyget! Det blev som jag trode och jag känner mig nöjd.
Så det jag har kvar innan Mallis är 2 prov jag har på tisdag och fredag nästa vecka sen är jag klar med allt!

I morgon börjar jag inte förän 2 och då har jag bara körlektion och sen slutar jag! Jag har egentligen en 40 minuters idrottslektion direkt på morgonen som jag inte pallar gå på för vem orkar sitta i skolan över 4 timmar och vänta?? nej precis ingen, så då tar jag sovmorgon i stället :)

nu ska jag kolla klart på BB sen tror jag jag ska kolla på film om jag orkar det vill säga.. Men jag laddade i alla fall never say never i dag så vill se den! många har sagt att den faktiskt är ganska bra så får hoppas på det.

puss



all my life i've been good, but now? What the hell..

Än så länge har jag inte orkat tagit tag i prao uppgiften och jag ocrkar inte.. Måste ju göra den i kväll så antar att det lika bra är att börja!

Har i alla fall ätit middag som idag blev från donken som mami tog med hem till mig, alltid lika gott ju!
Sen har jag bara suttit vid datorn och kollat runt en massa. Måste försöka att inte köpa nå mer nu innan Mallis eftersom det är ju kul om man har lite pengar att köpa kläder och skor där nere! Jag hoopas verkligen jag hittar mycket fint där nere, för det är ju lite andra affärer där så kul med saker som inten annan har!

Nu ska jag gå och duscha innan jag tar tag i uppgifter så jag har de gjort. Jag lär få skrubba som bara den på mina fötter för jag har gått barfota typ hela dagen och sprang på brännbollen så är ganska skitig..

Puss


Frilufsdag.

precis som det står i rubriken så har vi haft frilufsdag i skolan i dag!
Det fanns en massa olika saker man kunde göra men jag var med på Innebandy och Brännboll!
På innebandyn så var vi nårga från klassen som var med så ja ni som vet vilkn klass jag går i vet att vi inte direkt är någon sportklass så då kan ni ju tänka er hur det gick? haha aja vi gick vidare från gruppen och åkte ur på sudden sen för ett mål som inte ens var mål utan ribba.. aja svårt för ''dommaren'' att se eftersom det var småmål men vad gör väl det, kul hade vi i alla fall!
Sen efter lunch hade vi brännboll och då var nästan hela klassen med. Där fäörlorade vi båda matcherna och hade otur som hamade i den svåraste gruppen också. haha aa men det var riktigt kul det med.

Nu har jag suttit från 4 - 6 och skrivigft på mitt arbete och ENTLIGEN är det klart! Chansar på att jag inte får det bästa betyget kanske men hoppas på ett hyffsat i alla fall, men det återstår att se.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, måste i alla fall skriva ett litet arbete om praktiken men det ska nog gå ganska fort. Annars blir det nog en lugn kväll.

Puss





godnatt

Hejsan.
Tejerna gick för en liten stund sen, jag gick med amanda en bit eftersom jag skulle ut med Honey, gud så skönt det är ute! känns verkligen att sommaren är på väg vilket verkligen gills starkt. gick med shorts och linne med tunn jacka på det bara.
Vi har i alla fall bara suttit och snackat en massa om allt möjligt, lika mysigt som det alltid är. <3

Ikväll kommer jag nog somna tidigt för är forrtfarande trött eftersom jag knappt sov i helgen.. sen kom hem sent i gbår och upp tidigt i morse! Sitter och kolla på Hockey Sverige - Kanada. Får se om jag ens orkar hålla mig vaken till BB somnar nog till det annars.

puss

Kanske din dröm slår in, bara för en stund.

sitter ute i solen med en glass i handen! Vädret är på är super fint idag igen, härligt.

I går var jag iväg på match borta mot Röö. Kan ha vart den tråkigaste matchen på länge.. Ingeningt gick bra för någon i laget och vi hade inget sammarbete alls, ala körde sitt race liksom. Det slutade i alla fall 2-2 efter att dom fått en straf som dommaren nog själv inte ens fattade varför han blåste för.. Han sög dessutom hela matchen!
Det enda posetiva med resan var i bilen på vägen hem när jag och Bella satt och skrattade så jag började gråta! trötta tjejer!

Första skoldagen i dag och jag gick inte ens i skolan.. eller jag hade Körlektion på morgonen sen var det lunch sen slutade vi, rätt skön första dag :)
Just nu är jag ensam hemma för resen av famlijen åkte iväg till Thuns för att mormor ville dit och kika, jag orkade inte följa med så stannade hemma istället.

puss

var ute och julia tog lite kort.















Bara lukten gör mig svag.

Hejsan!
dagen i går blev riktigt bra tillslut! Hos Amanda besämde vi oss för att lite spontant åka till östhammar på lite trevligheter. Kul med lite nytt folk, för det kan man nog säga att det är men kanske inte okända om man säger så!
Bella och Linn åke väl hem vid 2 ¨någongång medan jag och Amanda sov kvar med sovsällskap! mysigt.
Fast sov kanske bara 2 timmar tror jag sen tog vi bussen kvart i 9 hem så då gick jag och la mig ganska direkt.

Idag har jag match mot Röö, vet inte så mycket om det laget men enligt Bella så skulle dom inte vara så bra så får hoppas på en vinnst då helt enkelt! samlingen är inte förren halv 5 så jag och Bella funderar på att gå ner till korsängen och kika lite match där så länge.

Glömde kameran hemma eftersom det inte var meningen att vi skulle åka så tyvärr inga bilder..

upp upp och iväg!

Nu ska jag gå mot Amanda, det kanske skulle bli lite trevligheter i kväll så jag har med mig grejer fall att! Det återstår helt enkelt att se.
Kameran är med så hoppas på lite bilder.

Puss

nu får värmen stanna kvar här.

Har varigt ute i stort sätt hela dagen. riktigt skönt väder så har solat lite faktiskt!
Sen har jag varigt på promenad man Mysan och Honey till lekparken och busade lite där! Var där kanske 45 minuter innan vi fortsatte hemmåt.
Vi åt tidig middag i dag, grillat! mumms sen har vi ätit lite chokladpuddig med grädde och jordgubbar för den som ville veta. hah

Är sugen på att hitta på något kul i kväll, Pratade med Amanda och hon var också taggad på något! Men antagligen blir det inget men vi får se vart kvällen leder oss! Blir troligtvis hemma kväll med massa gottii. inte helt fel det hellr ioförsig!

puss


Bowling

heejsan.
I går var det fullt upp så jag hade inte tid att blogga riktigt.
Först var det sista dagen på praktiken jobbade 20 i 7 - 2 fast jag var inte hemma förrän strax innan 3 kanske för jag gjorde arbetsmiljö arbetet man skulle göra under praktiken där. Sen fixade jag iorningen mig och åkte till fyrishov. Där var resten av innebandylaget och vi åt först tacco buffé och sedan var det bowling! Det var kul att träffa alla igen även fast jag suger på att bowla så hade vi riktigt kul.
I år fick vi rösta på vem som skulle bli årets u-lagsspelare och då vann Josefine Henriks! bra tycker jag för det var henne jag röstade på också :)
Jag kom hem lagom till BB så jag gick och la mig och tittade på det samtidigt fick kämpa med att hålla ögonen öppna! shit vad trött jag var det känns att jag har gått upp riktigt tidigt nu länge!
Sov 12 och en halvtimme i natt och det behövdes verkligen! vaknade upp med en förkyldning också.. kuuul.

Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt och sen träffa tjejerna på kvällen. Bella och Linn är just nu i Stockholm och står i IDOL kön med Jenny! Hon ska söka och jag tror nog hon kommer gå vidare för hon är riktigt duktig! så jag önskar henne RIKTIGT mycket lycka till! hon måste vara grymt nervös nu..

puss


















Bli min igen

Hejsan!
fick vara ledig i dag tillslut, det var ju liksom ingen idé. Så jag följde med famlijen till Boländerna och Gränby innan träningen i stället.
Jag köpte den svara bikini överdelen jag visade här nedan! Kände att jag ville ha en ''vanlig'' färg på en bikini för jag har redan en blommig, sen har jag en turkos så en svart passa bra in i samlingen. Jag har ioförsig en brun också från förra året, men det räknas inte :)

Träningen var chill i dag då vi inte alls var många! Vet inte vart alla höll hus men det var riktigt många borta känndes det som. Vi körade passningar och skott övningar hela träningen och avslutade med match på 7:manna plan.

Nu sitter jag och kollar på BB sen blir det sängen direkt! jag ska upp 20 i 6 i morgon för jag börjar 20 i 7.. Pain! men det är ju sista dagen nu så det är bara att bita ihop.

puss


Dagens :
tröja - HM, Jeans - Gina, armband - Mallis. osminkad!

Bikini


Några fina Bikinis från HM.
Jag funderar på att köpa med mig någon av dessa! de kostar bara 49,50:- Vilket är ett superbra pris!
Jag ska in till gränby en snabbis i dag så om de finns så ska jag pröva i alla fall.

Fråga och Svar

Savannah om Outfit.:
Var det länge sedan du köpte den där koftan från Vila? Den var snygg, letar efter nått liknande själv!

Svar:
Det var någon gång i början på våren så det var inte alltför länge sen. Men jag är osäker på om den finns kvar. Tack!

Torsdag

Godmorgon!
Idag fick jag ingen sovmorgon som jag hade hoppats på, Mysan hade bestämmt sig för att jag skulle komma upp och leka med henne så hon sprang ut och in i mitt rum och ropade lelle koooom!! lelle är vad jag heter på hennes ''språk''. Sen när man tror hon har gått och kollar upp så står hon med aniktet mitt framför mitt och säger hejhej så fort man öppnar ögonen! haha hon är bra söt ibland! Så hon sprang och hämtade böcker som hon ville att jag skulle läsa så kröp hon ner i min säng och då var det bara att sätta igång och läsa.. haha

Nyss körde jag lite Danceworkout på vårat wii, guud så jobbit det är! det är ju inte speciellt lätta rörelser häller och man blir helt anfådd! haha jag känner att jag får träna lite mer på detdär.. hehe

I dag har jag egentligen praktik mellan 15,45 - 22. Men jag har träning i kväll och samling till den halv 7 så jag vet inte om det är någon idé att jag går  i dag för att jag måste ju äta innan och byta om. så jag hinner knappt vara där i 2 timmar.. Jag ska höra med min handledare vad hon tycker :)

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, måste väl skriva lite mer på mitt skit abete... Sen hittar jag väl på något att göra skulle jag tro.

puss


charmtrollet <3

MALLORCA

Yees, där var årets Mallorca resa bokad!

Vi blir borta 22/5 - 29/6. alltså 38 dagar! rätt nice

puss




Liten Linnea på första kortet! haha. De andra är från förra året.


Outfit.


Tis:
svart linne - HM, Kofta - Vila, Skärp - Vila och leggings HM


Ons: skjorta - HM, Jeans - Weekday, Skärp - Vila

Onsdag

och jag är ledig, hur skönt!? Haha snacka om att jag är lat.. men vadå man blir ju alltid lika glad när man har en ledig dag hur mycket man än har jobbat ;)

Jag vet inte varför jag inte hann skriva något igår för jag slutade praktiken klockan 2.. Men det var i alla fall inget kul som hände igår förutom att jag hade träning på naturgräs! första gången för i år då! Måste säga att träningen gick ganska lite jobbit att bollen guppade bara..

Idag följde jag med Mami in till gränby där vi storhandlade och lite sånt. Sen åt vi på Max och sen vidare hem.
I kväll händer det nog ingeting skulle jag tro. Jag har precis skrivigt klart en bokrecension på barnsjukvården och skrivigt lite mer på mitt super svåra arbete jag prata om förut! Åh riktigt trögt går det för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så just nu står det still..

Nu ska jag ta en promenad det Honey och tänka lite, alltid lika skönt att göra det! Sen ska jag försöka skriva lite mer på arbetet annars sätter jag nog på en film eller något :)

pussar


Bild från Julafton.


Låt det få va som i en film

Jag blev hemma från praktisken, mår som sagt inte hundra så då är det inte bra att man jobbar så nära äldre där vissa är sjuka ovs..

Det går inte alltför bra med arbetet.. vet inte riktigt vad det är man ska skriva egentligen så jag har skrivigt lite mer än en sida kanske om det som kom upp i mitt huvud när jag tänker barnaga/barnmisshandel som då är mitt ämne. aja får föröka få ihop till en sida i dag åtminstånde!

ska ta en till alvedon nu så kanske jag orkar följa med mamma till Thuns! egentligen ska jag nog inte följa med för jag måste spara min pengar till Mallis men vi får väl se.

här är min nya klänning jag fick av mamma igår när vi var på Gränby!


Den är köpt på Indiska för 250:- Super fin på med korsen på ryggen!

Såg precis att valborgsbilderna lagts upp här nedanför!!


you appear just like a dream to me.

Goddag!
måndag och det betyder att det här är sista praktik veckan! det känns faktiskt ganska skönt för 5 veckor med en hel massa med nya människor och nya intryck gör att man blir ganska utmattad ska jag säga! Men att det är sista veckan gör mig också riktigt stressad för jag har inte gjort ett enda arbete man skulle göra under praktiken så ja som ni kanske förstår då så är det en heeeel del att göra nu!

Mår inte hundra procent bra i dag måste jag erkänna, ont i halsen, trött, irriterad på det mesta och känner inte alls för att jobba mellan 16-22! Jag har funderat på att vara hemma i dag för jag känner att det inte är så trevligt att vara halvsjuk och sur när man ska möta människor.. Vi får se hur det blir om en stund, lär ju bestämma mig snart .
Skulle egentligen behöva vara hemma och plugga endå så.. Jag har börjat med människan socialt och kulturellt så vill bli klar med det så jag kan förtsätta med de andra!

sitter och kollar på resor till mallis! antingen åker vi den 22 maj eller den 29! Vi bokar nog den här veckan eller ja det måste vi göra skönt att man slipper vänta så länge tills man ska åka så man kan börja kolla vad man ska packa med sig osv !

puss


det är de saker du inte kan få som du som mest vill ha.

Nej nu ger jag upp med att försöka lägga upp bilder här! det är alldeles för segt och mitt internet vill inte riktigt sammarbeta med mig i dag känner jag..

Så nu sätter jag på filmen the last song och gråter lite bara för att det känns som livet suger just nu och allt inget går som jag vill... sen påminner killen i filmen en viss person som jag måste glömma satt jag ska inte kolla på filen på ett tag nu! haha fan va töntig jag är, men så är det.
godnatt!


valborgbilder

















Det blev inte så himla mycket bilder vilket var rätt tråkigt, men det får duga.


Min valborg

blev inte som jag hade trott men det var faktiskt riktigt bra endå! Den spenderades med många bra människor och vi var kanske 14 stycken som grillade vilket var kul! Sen blev det en tidig kväll vilket kanske var lite mitt fel, fast ändå inte aja tänker inte gå närmare in på det.. Huvudsaken var att det blev en riktigt bra dag och kväll.
Vi sov i min mormors lägenhet i stan så vi slap ta bussen hem vilket var riktigt skönt och mysigt för den delen med. vi sov ca 12 timmar och sen tog tjejerna bussen hem och mamma hämtade upp mig och så följde jag med till Gränby, jag skulle inte ha något med lyckades få med mig en superfin klänning! kan visa sen.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla på lite film tror jag, det var faktiskt längesen jag gjorde det nu!

Puss


RSS 2.0